Hier
komt extra
content

|

Adresgegevens
Routebeschrijving

top

Brasserie – Bar De Zalm

Martk 34, 2801 JJ Gouda
dezalm.com | T 0182 686 976

7 dagen per week geopend

Brasserie -
Bar De Zalm

Bij De Zalm ontstaan mooie herinneringen, gecreëerd tijdens een borrel, diner, lunch, feest, meeting of een snelle espresso. Een bezoek aan De Zalm in het monumentale rijksmonument met restaurant, bar, aparte Club Room op de eerste etage én zonovergoten terras, staat in het geheugen gegrift.

De ambiance ademt een sfeer uit die doet denken aan de authentieke Franse brasserie zoals we die kennen uit Parijs. De Zalm is een magneet met een ongekende aantrekkingskracht waar de gasten door de eeuwen heen steeds weer terugkeren.

Historie

De historie van De Zalm gaat terug tot 1551. Destijds was op onze locatie al een hotel gevestigd. Door de jaren heen is het gebouw en haar functie met de tijd meegegaan tot wat het nu is: elegant genieten in een sfeervolle ambiance.

De Zalm ademt een sfeer uit die doet denken aan de authentieke Franse brasserie zoals we die kennen uit Parijs. De Zalm is een magneet met een ongekende aantrekkingskracht waar de gasten door de eeuwen heen steeds weer terugkeren.

De eeuwenoude gastvrijheid is anno nu nog steeds actueel. Ons team doet er alles aan om ieder bezoek memorabel te maken. Vriendelijke gastvrijheid staat hoog in het vaandel. We geven iedereen een welkom gevoel en natuurlijk serveren we alleen het beste van het

Iets
te vieren?

Feesten en partijen
Op de eerste verdieping, verscholen achter de goud-vergulde letters op de monumentale gevel, is ruimte voor grotere gezelschappen: The Club Room. De zaal biedt ruimte voor wel 150 gasten en is ideaal voor het vieren van een verjaardag, jubileum, afstuderen of familiefeest en kan rekenen op dezelfde klasse en service die gasten gewend zijn bij De Zalm. Voor ieder gezelschap wordt gekeken naar een invulling ‘op maat’, afgestemd op wensen, voorkeuren en budget.

Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van het restaurant te reserveren voor uw gezelschap.

Bruiloften

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!
De weg naar een onvergetelijke dag begint eigenlijk al na het aanzoek. Samen zoek je naar de perfecte locatie om jullie mooiste dag te vieren.
‘Vier de Liefde’ is ons motto, en dat doen wij graag met jullie. Wij beschikken over een aantal locaties die bij uitstek geschikt zijn om jullie huwelijksdag te vieren. Een dag waarbij de Liefde centraal staat en wij alle zorgen uit handen nemen om jullie én de dierbare gasten
een dag om nooit te vergeten te bezorgen. Intiem of groots en meeslepend, met borrel, diner of urenlange lunch? Wij verzorgen het
graag voor jullie. Kiezen jullie voor de monumentale ambiance van

Wij bespreken graag alle mogelijkheden!