Hier
komt extra
content

|

Adresgegevens
Routebeschrijving

top

Waarom werken bij Gouda Gastvrij?

Gouda Gastvrij is een unieke, spraakmakende organisatie, waarin gastronomie en hospitality gecombineerd zijn met wedding en events.

De organisatie bestaat uit 4 zaken: Het Museumcafé Gouda (MC), Lichtfabriek Gouda (LF), Keck en Relais & Châteaux Het Weeshuis (WSHS). Daarbij verzorgt Gouda Gastvrij alle F&B en trouwceremonies in het Stadhuis. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer, uitstraling en mogelijkheden. Hoewel de verschillende locaties van elkaar verschillen, sluiten ze tegelijkertijd ook naadloos op elkaar aan en kan Gouda Gastvrij hierdoor gasten een uniek totaalconcept bieden van ontbijt, high tea, lunch, borrel, diner, feestelijke en zakelijke ontvangsten en overnachten. De organisatie is bijzonder goed in styling & details. Gouda Gastvrij wil ‘eruit’ springen, opvallen en anders dan anders zijn. Dit is erg belangrijk binnen de gehele organisatie en dit wordt vooral overgebracht naar de werknemers.

De medewerkers van Gouda Gastvrij hebben bewust gekozen voor de wereld van hospitality en helpen daarom de gasten altijd met een glimlach op hun gezicht. Binnen de organisatie werken er mensen die weten wat zij willen. Er is ruimte genoeg om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, als je dit met ons deelt. Horecamensen staan bekend om zijn gezelligheid.. Je zit bij deze horeca organisatie goed! Wij hebben regelmatig personeelsfeestjes: 2 keer per jaar met de hele organisatie (meer dan 140 man) en de locatie zelf organiseert ook twee keer per jaar leuke uitjes!