Hier
komt extra
content

|

Adresgegevens
Routebeschrijving

top

LF GOUDA

Hoge Gouwe 189, 2801 LE Gouda
lfgouda.nl | T 0182 231 251

KvK: 61489530
BTW: NL854364109B01
IBAN: NL57 RABO 0191 9960 76

Eten
drinken
feesten

LF Gouda is open voor lunch, borrel, diner & events.
Dit alles vindt plaats in een industrieel ingericht pand, een oude lichtfabriek. De menukaart bestaat uit vijf ambachten; De slager, de groenteboer, de poelier, de visboer & de banketbakker.
De focus ligt niet alleen op gastvrijheid en lekker eten maar ook zeker op aankleding en beleving.
LF Gouda

LF
Gouda

Wie is Hendrik?

Centraal in het concept staat Hendrik. Met meer dan 40 dienstjaren in de lichtfabriek poetste hij elke dag vol trots de stroomturbines. Hendrik hield van tradities en het oude ambacht, zoals het branden van koffie, het bakken van brood en het fermenteren van groente. En dat is precies waar LF Gouda nu ook voor staat.

Sharing lunch & diner

Bij LF Gouda hebben de gasten de mogelijkheid om te genieten van een sharing lunch of sharing diner.
Stel je voor… Een lange tafel met allemaal bekenden, op jullie tafel presenteren wij de lekkerste gerechtjes die wij op onze kaart hebben staan! De tafel is één grote verrassing! Het staat bekend om: geef door, proef het seizoen en onze ambachten! Lach, drink en geniet met elkaar!

Feest in thema

Bij LF-Gouda worden er veel verschillende feesten georganiseerd (vaak in combinatie met een diner). Ook hier is de styling de afwerking van het feest. Ballonnen, een loper, mooie bloemen en andere decoratie zijn de puntjes op de i. Feesten kan tot 250 personen boven en 125 personen beneden.

Hendrik vergadert

Bij LF Gouda beschikken wij ook over een benedenruimte genaamd; “Onze Voormalige Revisieruimte”. Naast feestjes en borrels kan er ook vergadert worden.

WEDDING!

Bij LF Gouda is het ook mogelijk om te trouwen. Van ceremonie tot en met diner en feest. Wij zorgen ervoor dat de gehele dag geheel in stijl is aangekleed!