Hier
komt extra
content

|

Adresgegevens
Routebeschrijving

top

Museumcafé Gouda

Achter de kerk 14, 2801 JX Gouda
museumcafegouda.nl | T 0182 820 225

KvK: 24492329
BTW: NL001650969B06
IBAN: NL20 RABO 0119 0718 51

Vier
het
leven

Museumcafé Gouda is gelegen in het oudste stukje van Gouda, in een historisch oud pand. Wij bieden veel diversiteit door high tea’s, lunch & prachtige bruiloften.
Het Museumcafé staat voor originaliteit en creativiteit. We pakken graag uit op het gebied van styling en beleving.
Vooral in de zomer vinden hier de mooiste bruiloften, private dining & borrels plaats. Je waant je in Toscane!

Museumcafé
Gouda

High-tea

Ons café staat in Gouda bekend als DE high-tea locatie. Wij serveren diverse soorten tea’s, zowel zoet als hartig. Door de details en mooie styling is een high-tea in ons café een echt feestje!
Ook worden er veel babyshowers bij ons georganiseerd en deze stylen wij helemaal af!

Lunch

Twee keer per jaar stelt onze chef een nieuwe lunchkaart samen. Wij serveren net even andere gerechten dan de standaard lunchgerechten.
Dit varieert van gezonde salades tot aan guilty pleasures. Zomers kan je genieten van een lunch in onze historische en romantische Museumtuin.

WEDDING!

In onze romantische Museumtuin verzorgen wij vele huwelijken van maart tot en met oktober. Niet alleen in de tuin kan getrouwd worden maar wij hebben ook mooie binnen scenario’s zoals; een overkapping en de Museum- en Jeruzalemkapel.
Wij hebben een mooie Huwelijksdeal waarin het volgende zit verwerkt, ontvangstdrankje, ceremonie, taart & toast en een aansluitende borrel. Hierom heen kan een diner en/of feest aansluitend geboekt worden. (dit kan ook in combinatie met LF Gouda & WSHS)
Wij zijn bijzonder goed in styling & details, dit is erg belangrijk binnen het bedrijf.