Hier
komt extra
content

|

Adresgegevens
Routebeschrijving

top

Keck

Stationsplein 1e, 2801 AK Gouda
keckingouda.nl | T 0182 231 252

KvK: 80256406
BTW: NL861606267B01
IBAN: NL35 RABO 035 845 8463

Bar
bakery
business
bikes

Keck is een gezonde, groene co-work ruimte met goede koffie waar je samen met anderen, alleen kan werken. Maar de kinderen kunnen bij Keck ultiem spelen in een speciale kids (geluidsdichte) zone. Bij Keck wordt gewerkt, gegeten, gedronken én gespeeld. Onze hobby’s zijn ontbijten, lunchen en borrelen. Daarbij zijn wij gek op koffie. Met liefde serveren we vanuit ons “take away luik” een snelle “Coffee To Go” of verse juice voor je, of geniet je binnen van een subtiele cappuccino of espresso voor de cafeïne-kick.

We zetten een goede borrel neer, exact op het moment dat jij hier aan toe bent, want wij zijn Keck!

Keck
Gouda

Keck to go!

Met liefde serveren we vanuit ons  “To Go luik” een snelle “Coffee To Go” of verse juice voor je, zodat je de trein haalt of met een verse cappuccino op je fiets springt! Aan de wandel en geen zin of tijd om binnen te komen, vanuit ons “Take away luik” bestel je jouw cafeïne shot of neem je die lekkere taart mee naar huis. Lucky you!

All day breakfast & lunch

Bij Keck wordt gewerkt, gegeten, gedronken én gespeeld.
Onze hobby’s zijn ontbijten, lunchen en borrelen.
Daarbij zijn wij gek op koffie!
Onze gerechten zijn feel-good gerechten waar iedereen van houdt.
Denk hierbij aan fluffy pancakes met heel veel toppings waar je uit kan kiezen. Lucky you!
De kaart van Keck is bewust, gezond maar er is ook ruimte voor snoeperij.
Aan of rondom de centrale bar hoeft de borrelaar niet alleen te zitten. Gezelligheid kent geen tijd, vooral op vrijdag kun je de middag uitstekend doorkomen.

Kids to play!

Terwijl mama en/of papa bijkletsen (borrelen/lunchen) met vrienden of opa en oma, kunnen de kindjes zich heerlijk vermaken. Bij Keck hebben wij een speciale “kids zone” gemaakt waar de kindjes kunnen spelen & gek doen in hun eigen (geluidsdichte) ruimte.

Natuurlijk zal Keck, Keck niet zijn als wij niet aan onze leuke kindjes hebben gedacht. Wij serveren (on)gezonde lunchgerechten speciaal voor onze Keck kindjes!

Keck Business

Samen, alleen werken! Het geeft energie en inspiratie aan werkend Nederland. Even escapen uit je dagelijkse werksfeer of je thuissituatie is van NU. Daarom bieden we bij Keck een “quiet” zone waar het muis stil is. Met flex plekken, ruimte om te vergaderen (met conference call schermen) en hebben we “bel hokken”, gratis WiFi en voldoende stroompunten.
De ligging tegenover het station Gouda, maakt afspreken lekker handig! Keck Business werkt!

Keck celebrate

De ligging tegenover het station van Gouda maakt de sfeer in Keck levendig. Het interieur maakt het zonnig! De reden van jouw komst maakt het feestelijk! Je bent welkom voor een babyshower, vrijgezellen-of familie lunch of een feestelijke borrel. Want als je wat te vieren hebt in het leven, dan vieren wij graag met je mee! We hebben er speciale groepstafels voor, dichtbij de speelruimte voor de kleine feestgangers of juist zo ver mogelijk uit de buurt. Proost!

keck buiten koffie
keck vergader 2
keck freakshake
Keck selectie-12