Hier
komt extra
content

|

Adresgegevens
Routebeschrijving

top

Over
ons

Sharon (1973) komt uit het oosten van het land, uit Twente. Samen met Lennart hebben ze twee dochters Olivia en Lizzie. Sharon heeft een eigen schaduw, namelijk hondje Keck. Waar ze gaat, volgt Keck haar! Sharon heeft na haar horeca opleiding, altijd Marketing en Sales functies gehad in het hogere segment van het hotelwezen.
Tijdens haar Marketing en Sales baan bij Grand Hotel Karel V te Utrecht, was ze tevens hotelinspecteur voor de ANWB. In die tijd mocht ze in de Benelux allerlei hotels checken op gastvrijheid, hygiëne, veiligheid en keek ze naar personele bezetting. Sharon heeft een oog voor detail, snel tevreden is ze niet, dingen kunnen altijd beter, mooier, netter en strakker. Sharon zorgt voor de “emotie” binnen de vier bedrijven. Hoe het eruit ziet, hoe het voelt, de wind die er waait! Sharon houdt van styling en past met al haar passie toe in de bedrijven binnen Gouda Gastvrij.

Lennart (1972) komt uit de regio Gouda.
Meer dan 20 jaar geleden had Lennart het assurantiebedrijf “Adviesgroep van Gastel” van zijn vader overgenomen. Dit bedrijf had hij verhuisd van Rotterdam naar Gouda en in 2007 samen met Sharon het Bespaarhuis geopend, en de naam van het bedrijf veranderd naar Stibbemeyster. Dit was een vernieuwend concept voor financiële dienstverlening waarmee Lennart en Sharon landelijke prijzen wonnen, waaronder de ondernemersprijs en innovatieprijs. In 2023 is Stibbemeyster verkocht en richt Lennart zich nu volledig op de horeca organisatie.
Lennart is de financiële waakhond van onze organisatie. Hij stuurt op cijfers, houdt zich voor een groot deel bezig met het personeel en organisatie. Toen Sharon in 2011 Het Museumcafé is begonnen, had Lennart door hoe leuk en energiek de horeca is. Dus samen hebben ze in 2015 “LF Gouda” geopend met een capaciteit van ca. 110 zitplaatsen en een feestzaal.

In 2021 opende het Relais & Châteaux Boutique Hotel Weeshuis Gouda (WSHS): een luxueus Boutique hotel met 25 suites, een fine dining Restaurant LIZZ*, die in april 2023 één Michelinster mocht ontvangen, meerdere ruimtes voor bijzondere ontvangsten en een cocktail- en coffeebar COCO.

In hetzelfde jaar is Keck geopend, een gezonde, groene co-work ruimte. Hier kan worden gewerkt, gegeten, gedronken én gespeeld.

Vanaf 1 januari 2024 heeft Eetcafé Vidocq zich aangesloten bij de organisatie, een eetcafé bekend bij elke Gouwenaar om z’n sfeer en toegankelijkheid. En per 1 februari de iconische locaties De Zalm, Koeien en Kaas Gouda en La Bodega. Kortom: recept voor een bewogen en uitdagende periode weer. Maar wel vanuit kracht en plezier!