Hier
komt extra
content

|

Adresgegevens
Routebeschrijving

top

Voor elke unieke gelegenheid, privé
of op de zaak..

Laat ons jouw catering regelen!

Wat wij op in onze eigen restaurants kunnen, kunnen wij ook op locatie. Wat de gelegenheid ook is, ons gemotiveerde en getalenteerde team staat klaar om jouw evenement te verrijken met smaakvolle gerechten en dranken, gepresenteerd in stijl en met de hoogwaardige service en professionaliteit die je van ons gewend bent. Van bbq, buffetten, broodjes lunch tot uitgeserveerde luxe lunches en fine dining; wij zijn van alle markten thuis.

Vanuit restaurant LIZZ* brengen wij de culinaire kunst en uitmuntende service over op locatie. Wij brengen de verfijnde smaken en elegante prestaties van ons restaurant naar jouw locatie zodat gasten kunnen genieten net zoals zij dat in het sterrenrestaurant doen.

De lunchgerechten vanuit Keck zijn bewust, gezond en van nu! Variërend van hartig tot zoet, met focus op verse en gezonde ingrediënten en ruimte voor snoeperijen.

Lichtfabriek zal de borrel, barbecue en buffet op locatie compleet maken met diverse drankopties en heerlijke gerechten.

Voor een klassieke high tea verzorgt Museumcafé prachtige etagères met sandwiches, scones en zoetigheden zoals cake, chocolade en taartjes.

Gouda Gastvrij denkt graag mee met het samenstellen van jouw wensen. Met onze full-service insteek zorgen we dat elk detail klopt. Maatwerk voor elke catering, altijd en overal.
De event planners van Gouda Gastvrij zijn experts in het organiseren van een geslaagd evenement, hierbij denken ze graag mee bij het samenstellen van jouw wensen. Met onze full-service insteek zorgen we dat elk detail klopt. Maatwerk voor elke catering, altijd en overal. Elke offerte is een persoonlijk draaiboek.

295966422_1649228618806722_7811946496728905041_n
LF PANNATARIA hi res (13 of 24)
catering3

Wat zeggen
onze gasten?

Gouda Gastvrij heeft onze catering tot in de puntjes verzorgd. Aan alles gedacht en uitstekende service.

Fleur via Tripadvisor

Voor ons bedrijfsfeest hebben wij Gouda Gastvrij ingehuurd en waren de hele avond voorzien van goed eten en drinken, wat wij in de restaurants ook gewend zijn.

Marco via Tripqadvisor

Sinds 2011

Er is veel veranderd sinds familie van Gastel in 2011 het Museumcafé in Gouda opende. Er volgde meerdere openingen van restaurant Lichtfabriek, restaurant Keck en luxe en boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda. Voor ons begint het creëren van geluk met een zorgeloze perfectie waarbij gastvrijheid voorop staat. Alleen als elk detail klopt, creëren we een geluksgevoel dat sterk genoeg is om te delen.

Offerte aanvragen