Hier
komt extra
content

|

Adresgegevens
Routebeschrijving

top

Eetcafé Vidocq

Koster Gijzensteeg 8, 2801 JV Gouda
eetcafevidocq.nl | T 0182 522 819

7 dagen per weerk geopend

Eetcafé
Vidocq

Eetcafé Vidocq is het meest bekende en oudste eetcafé van Gouda en is vernoemd naar Francois Eugene Vidocq die een legende is in Frankrijk. Het bedrijf bestaat sinds 1979 en is zeven dagen per week geopend. Sinds die tijd genieten de gasten hier van een ongedwongen sfeer, gezellige bediening en vooral, lekker eten.

De
keuken

De keuken is Frans georiënteerd en staat bekend om bijvoorbeeld zijn heerlijke entrecote café de Paris, entrecote gegratineerd met brie en spek, tournedos met gorgonzola en rode portsaus, spareribs en beroemde kipsaté.

In de zomermaanden beschikt het eetcafé over een gezellig terras, waarbij je jezelf in buitenlandse sferen waant. Het terras bevindt zich in de steef voor het eetcafé. In de wintermaanden bruist het van gezellige drukte waarbij een tafel reserveren aangeraden wordt.

Het eetcafé zelf bevindt zich op de eerste verdieping en heeft de uitstraling van een nostalgisch bruin café, met de kwaliteit die je van een goed eetcafé kan verwachten. Eetcafé Vidocq is een zeer geschikte locatie om snel een hapje te eten, maar ook om een avond uitgebreid te tafelen.