Hier
komt extra
content

|

Adresgegevens
Routebeschrijving

top

Restaurant LIZZ*

Spieringstraat 1, 2801 ZH Gouda
wshs.nl | T 0182 231 253

KvK: 73184128
BTW: NL859389765B01
IBAN: NL43 RABO 0335 6829 44

Restaurant
LIZZ*

In het historische centrum van Gouda, in het cultureel kwartier tegenover de wereldberoemde Sint-Janskerk en nabij de Goudse kaasmarkt, staat het luxe boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (Het Weeshuis).

In LIZZ*, het fine dining restaurant met één Michelinster, kunnen gasten genieten van een verfijnde en ongedwongen vorm van gastronomie.

Restaurant LIZZ* geopend van woensdag t/m zaterdag voor lunch en diner.

Michelinster

Het is niet chic, ook niet statig, deftig of afstandelijk. Eerder spannend en toch ook veelbelovend… De vele ramen en planten in LIZZ*, werken als vitrage, ze zorgen voor de invisibility cloak.

De maximale capaciteit van het restaurant met één Michelinster is 60 couverts, welke verdeeld zijn over twee verschillende ruimtes en ook twee verschillende sferen; Een charmante ruimte “binnen” stijlvol en klassiek. De andere ruimte, in LIZZ*, voelt meer casual. Hier ga je “even” zitten op de dinsdagavond om bij te kletsen, lekker makkelijk!

Ieder seizoen heeft zijn eigen romance, graag delen wij ons lentegevoel met u.

LIZZ*, een klassieke, sprankelende en zelfverzekerde vrouw met de karakter eigenschappen van een mooie natuur, ze symboliseert de lente en ze geeft ons prachtige smaken, geuren en kleuren. Deze kaart is een reflectie van ons hart en persoonlijkheid.

We nemen u met veel plezier mee op reis door onze prachtige lente met als souvenir een prachtige herinnering.

Remco Kuijpers – Chef

Chef de Cuisine LIZZ - Remco Kuijpers